Обзавеждане за детска стая

Темата относно качественото и същевременно с това – нискобюджетно обзавеждане за детска стая е актуална целогодишно.

Има хора, които се замислят за мебелите и интериора на това детската стая чак, когато разберат, че ще стават родители. Други се подготвят от по-далеч и започват планирането от по-рано, което в някой случай им спестява и пари. Общото между двете групи е, че желаят да осигурят всички необходими удобства на бъдещото си поколение.

Днес ще поговорим за някои грешки, които се допускат при организацията на пространството в помещението, както и кое е най-удачното обзавеждане за детска стая като цяло.

Детска стая

Често допускани грешки при избор на обзавеждане за детска стая:

На първо място, масово се практикува обзавеждането на детската стая да не е съобразено с това, че децата растат, като гъби.

Днес са на 2 годинки и фъфлят неразбираемо, а утре са вече ученици на 7-8 годинки и имат нужда от място за писане и четене, а старата кошара пък въобще вече няма място в детската стая и трябва да се замени с легло.

Ако не желаете да сменяте изцяло обзавеждането на детската стая, тогава премислете добре периодите в растежа на вашите деца и опитайте да подберете мебелни конфигурации, който са преизползваеми или лесно заменими с цел да си спестите цялостно пре-обзавеждане на детската стая.

На второ място, пропускате, че красивото обзавеждане за детска стая след време става своеобразно платно за рисуване с пастели, водни бои, флумастери.

Прекомерно скъпите материали не винаги най-доброто решение.

Да, всички сме съгласни, че децата заслужават най-доброто от най-доброто, но по-добре помислете върху нещо функционално и с опция за по-лесно отремонтиране при нараняване или счупване, а такива неща със сигурност ще има.

Нашият съвет: Фокусирайте се върху надеждността на механизмите и функционалността на твърдата мебел. Онези прекомерно скъпите материали ги оставете за по-нататък, когато детето ще може да ги оцени и само да се грижи за тяхната изправност. Съсредоточете вниманието си върху материали от среден клас. Няма да сгрешите.

На трето място, съществува една група от родители, според които няма значение дали ще се купува обзавеждане за детска стая, или за всекидневната. Холова гарнитура, тапицерии, масивни материали – всичко е еднотипно и…скучно. Сега повече от всякога разполагаме с такъв богат избор от идеи, че е престъпление да лишите детето си от пъстротата, която го вдъхновява да твори и расте.

Позволете си да аранжирате детската стая като за дете.

И не забравяйте …

Инвестирайте в качествени матраци, дишащи завивки, ортопедични възглавници. Ние работим съвместно с най-добрата и утвърдена на пазара фирма за матраци НАНИ. Когато се свържете с нас, за да поръчате обзавеждане за детска стая попитайте и за матраци. Всички наши клиенти получават допълнителна отстъпка.

Ако имате идея за обзавеждането на детската ви стая или пък все още не сте сигурни какво точно искате не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще помогнем с избора на материали и правилен подбор на елементи, за да се чувстват вашите малки съкровища уютно и удобно.

Поговорете с нас

РАЗКАЖЕТЕ НИ ЗА ВАШИТЕ ИДЕИ И МЕЧТИ

Няма по-глупав въпрос от този, който никога не е зададен. Пишете ни!