Всички домове си приличат по уюта!

Независимо дали живеете в малко помещение или в дом с голяма площ, за Вас е еднакво важно да се чувствате добре в собствената си крепост. Това няма как да се случи ако не сте подбрали правилната мебелировка.

Обикновено клиентът има визия за това как домът му ще изглежда най-привлекателно, без да се лиши от удобствата и функционалността на кухнята, мокрите помещения, спалнята, детската и дори – на антрето. Ние можем да отговорим с адекватни практически решения на всяка идея, която е все още само в представите Ви.

В ерата на технологиите всеки от нас има неограничен достъп до Интернет и безброй интериорни решения. Ако сте сред хората, които желаят да обзаведат дома си без чужда помощ, винаги можете да почерпите идеи – Мрежата изобилства от тях. Ако предпочитате обаче намесата на дизайнери-експерти, които да изготвят индивидуален проект за Вашия дом, в Мебели „Оникс“ работим с точно такива. След като одобрите изготвните от нас скица и проект на модулите с точното позициониране на мебелите, можете да сте сигурни, че нищо няма да ни спре да Ви предоставим мечтания дом.

Най-важното в нашата работа е Вашето лично усещане и нагласа за това кое е красиво, кое – удобно и полезно в дългосрочен план. Можем да Ви улесним, като Ви препоръчаме подходящи фирми, които произвеждат висококачествена мека мебел, електроуреди, матраци, стига да имате нужда от подобна помощ. След което се включваме ние с направата на вашите корпусни мебели.

Разчитайте на нас за направата и монтажа на цялостното обзавеждане във всички помещения, с които разполагате. В рамките на един ден можем да извършим монтаж на спални, гардероби, холови секции, шкафове и полици с различно предназначение. С готовност ще помогнем с декорацията, облицовката, пригодяването на мебелите за баня и др.

Ако нямате идея от къде да започнете, доверете се на нашия професионален опит и мнение!

При нас можете да потърсите мнение относно:

  • дизайна;
  • позиционирането;
  • съчетанието;
  • орнаментите;
  • цветовото комбиниране

на мебелите с останалите компоненти от интериора – пердета, килими, мокети, тапицерия, таванки, брави, врати, контакти и ключове, тапети и др.

А какви мебели предлагаме? На практика всички, от А до Я. Маси, столове, дивани, етажерки, плотове, принт стъкла, модули за кухни, легла, спални, секции с или без LED-осветление.

Направете си подарък – обзаведете дома си с вкус, на изгодни цени и без компромис в качеството.

Ние в Мебели Оникс знаем как да Ви го дадем!

Обзавеждане за вашата Кухня

Обзавеждане за вашата Спалня

Обзавеждане за вашата Всекидневна/Хол

Антрета и Гардероби

Обзавеждане за детски стаи

Поговорете с нас

РАЗКАЖЕТЕ НИ ЗА ВАШИТЕ ИДЕИ И МЕЧТИ