Офис мебели – когато работното Ви място е вторият Ви дом!

По-голямата част от живота си прекарваме не къде да е, а в офиса или на работното място. Поради тази причина ние от Мебели Оникс сме на мнение, че корпоративното обзавеждане трябва да бъде внимателно подбрано и също толкова внимателно монтирано. За да стане това, трябва да сте наясно със себе си. Днес пазарът предлага уникално обзавеждане, подходящо за всеки – за иноваторите, за традиционалистите, за креативните и прагматичните. Общото между всички е, че търсят нещо наистина качествено, с дизайн, отговарящ на личните им усещания и естетически предпочитания.

Мебели „Оникс“ предлага цялостно, модерно и максимално бързо обзавеждане на офис помещения. Можете да разчитате на нашата фирма за монтажа на маси, столове, етажерки, бюра, контейнери и др.; за обзавеждането на кухненския бокс, мокрите помещения, конферентните зали, рецепцията и др. Работата ни е обвързана с професионални дизайнери, с които можете да се консултирате и на които да поверите изцяло подбора на цветове, размери и обков. Ако пък вече сте наясно със себе си и в съзнанието си сте обрисували идеалното работно място, оставете на нас да го реализираме на практика.

От нас можете да очаквате: изработка и монтаж на твърди корпусни мебели, монтаж на меки мебели поръчани през нашите партньори; сътрудничество при селекцията на най-подходящите мебели за офис; подбор на подходящи цветове и дизайни; правилно монтиране на електроуреди.

Убедени сме, че нашите знания, умения, многогодишен опит, вкус и усет към естетически издържаното ще Ви бъдат безкрайно полезни. Вярваме, че изчистеният дизайн, комбиниран с непоклатимо качество, масивност и стабилност на поръчаните мебели, ще Ви осигурят идеална работна среда.

От личен опит смеем да твърдим, че колкото повече удобства сте си осигурили в офиса, толкова по-продуктивни сте. Имате енергия, сили и желание да давате 101% от себе си и по този начин да печелите нови клиенти и да задържате вече-привлечените такива. А най-лесният начин това да се случи е като се сдобиете с мебелите, резониращи най-силно с Вашата личност, дейност и начин на живот!

Поговорете с нас

РАЗКАЖЕТЕ НИ ЗА ВАШИТЕ ИДЕИ И МЕЧТИ