Детско обзавеждане за момчета

Имате момче или пък две? Когато времето и пространството ви са ограничени, а бюджетът също не е висок, планувате да закупите такова детско обзавеждане, което да издържи дълго време без да се амортизира и в същото време синът Ви да го обикне.

Това има как да се случи и е значително по-евтино, ако го договорите индивидуално с мебелист, който изпълнява индивидуални проекти, отколкото да вземете готови конструкции, чиито механизми биха се разпаднали значително по-бързо, защото тези конструкции имат друга цел – да бъдат продадени на максимален брой хора.

Поръчковото детско обзавеждане за момчета вероятно ще Ви се стори по-скъпо като първоначална инвестиция, но ще Ви спести десетки други главоболия и разходи във времето. Имайки предвид, че момчетата са по-палави, те са истинското изпитание за леглото, скриновете, гардеробите и бюрото.

В този случай пред Вас стоят два варианта – купувате еднократно, но с максимална издръжливост или купувате многократно и всеки път се чудите колко дълго във времето обзавеждането ще остане непокътнатно.

Какво да бъде бъдещото детско обзавеждане, ако имате повече от 1 момче или планувате да увеличите броя на домакинството с още един член?

Ако живеете в малък апартамент, Вие повече от всеки друг знаете какво е да се прави план за усвояването на всеки милиметър от стаята. Масово семействата осигуряват 1 детска стая, независимо от броя на децата, които ще си я поделят.

Това е повод за малък хаос, но и в същото време трябва да бъдете максимално изобретателни. Затова и на пазара се предлагат легла на 2-3 етажа, легла, които са едновременно и шкафове за дрехи, вградени в стените гардероби и много други.

Тъй като на малчуганите им е необходимо повече пространство за лудории, въпросите относно обезопасяването на ъглите, устойчивостта на матрака при подскачане, подовата настилка са не по-малко притеснителни.

обзавеждане за момчета

Какво можем да предложим ние, за да осигурите най-подходящото детско обзавеждане за момчета?

Плюсът на работата ни е, че винаги изготвяме индивидуални проекти и адаптираме мебелите спрямо параметрите на стаята. На пръв поглед изключително тесни стаи се превръщат в истински просторен оазис.

Изпълняваме всякакви поръчки, общото между които е, че осигуряват всичко, от което момчето – бъдещ тийнейджър и ученик – ще се нуждае:

  • Вградени шкафчета в леглата;
  • Допълнителни модули към конвенционалните мебели;
  • Раздвижени секции с различни нива на рафтовете, адаптирани спрямо стените;
  • Остъклени библиотеки с LED-осветление;
  • Нощни шкафчета с различна височина, широчина и дъблочина.

Вероятно всичко изброено Ви е познато и сте разгледали немалко каталози, докато харесате нещо, което е подходящо за Вашия вкус. Но не всичко може да се открие в брошура. Много по-добре би било, ако поръчате индивидуална и уникална разработка – предварителен план, размери, взети на място и същинска реализация – на бъдещото Ви обзавеждане за детска стая.

Освен това можете да получите подробни разяснения за цените на материалите, които ще влязат в приложение, както и кои сред тях са най-устойчиви и подходящи в дългосрочен план.